Tillykke til Morten og Bella

Mikamores Bella og Morten skulle ligeledes på apporteringsprøve idag.

De er som tidligere nævnt et fantastisk match og er meget langt fremme med træningen,

Lad os sige tillykke med det samme, de bestod, hvilket bare er utroligt flot, som man kan læse ud af mit eget forsøg på samme prøve er det ikke verdens aller nemmeste opgaver for unge hunde.

Morten er jo dog den perfektionistiske type og derfor var han alligevel ikke helt tilfreds med forløbet, hverken sig selv eller Bella. Dirigeringen klarede de flot, Morten sendte lidt væk fra vandet og vinklede hendes sikkert ned. Så kom vandapporteringen, hvilket også gik uden problemer, selvom Morten udviser stor tillid til en våd hund ved at vente på en siddende aflevering.. Vi tilskuere holdt i hvert fald vejret.

Det kolde vand lod til at tænde Bella lidt, samtidig med at hun ikke rigtig fik lov til at ryste sig ordentligt inden de blev gennet videre af dommeren, derfor blev det næste lange stykke fri ved fod noget uroligt.

Landmarkeringen blev måske også unødvendig nervepirrende, dommeren villle ihvertfald gerne have set at Morten havde grebet ind lidt tidligere og dirigeret Bella, og hun gik da også lidt stort 🙂 Men hjem kom den..

Så manglede blot det retningsbestemte søg som overhovedet ikke gav nogen problemer, og dermed er Morten og Bella klar til åben klasse test i RJK.

Så flot, her et billede af Morten, Bella og Louise, Mika fra dagen, som det anes var det en god dag for vores lille kennel

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

En tanke om "Tillykke til Morten og Bella"

  1. Tillykke til jer begge – og Binti og Mika (igen igen) – med flotte præstationer på Esromgaard i lørdags.

    Og Jesper, du er jo den fødte reporter …..

    Dbh. Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *