Binti og Barnaby har bestået brugsprøven

Lørdag den 23. januar var der brugsprøve i Frederikssund hos Region Nordsjælland. Louise har sikkert hele tiden haft datoen i tankerne, men for mig virkede det ikke videre realistisk, da de 2 krudtugler for 1 måned siden stadig var temmelig hvalpede i deres opførsel. Men noget er faldet på plads i deres små søde hoveder, så mens jeg tog på job kl 6:30, læssede Louise hundene i bilen og kørte til brugsprøve.

Da der heldigvis var rigtig mange tilmeldte, viste det sig faktisk at jeg kunne nå til Frederikssund og selv føre Binti. Min første hundeføreropgave nogensinde….

Louise og Barnaby var oppe først på den snedækkede brugsprøve bane, og de kom igennem med bravour og maksimumpoint, sneen drillede Barnaby lidt ved apporteringen, da Louise havde fået den kastet så uheldigt at den var “begravet” i en snedrive, men da han havde fået den gravet frem, var dagens første diplom i hus.

Så var jeg nået frem, muligvis en fartbøde fattigere 

Dommer Lene Sørensen, sikkert præget lidt af Louise, tog sig god tid til at sætte mig ind i tingene. Selvom jeg godt vidste hvad der skulle ske, var det meget rart at det ikke bliver taget for givet ,at jeg kender alt til det prøvehalløj, bare fordi jeg har været med på slæb de sidste 8 år. Afsted gik vi og Binti gjorde det heldigvis nemt for mig at være hundefører. Så vi skridtede sikkert rundt, hun blev fint siddende ved indkaldet og apporteringen sad lige i skabet også. Så dommen var også for os bestået med maksimum point. Så det var en dejlig debut for os begge.

Et lille billede af de glade hunde og førere.

brugsproeve

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

En tanke om "Binti og Barnaby har bestået brugsprøven"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *